Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wołowina z brzoskwiniami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 70 dag
brzoskwinie w puszce 1 puszka
cebula 3-4 szt.
pieczarki 30 dag
Przyprawa do zup i potraw Kucharek 3 łyżki
śmietana do smaku
papryka zielona 2 szt
papryka czerwona 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Wołowina z brzoskwiniami

Wołowinę pokroić w słupki, cebule w kostkę. Wymiwszać z maggi i zostawić na 2 godz. w lodówce. mieszankę smażyć na oleju, gdy będzie prawie miękka dodać papryki pokrojone w kostkę oraz pieczarki pokrojone w ćwiartki. Na koniec dodać śmietanę, 100 g soku z brzoskwiń oraz pokrojone w kostkę brzoskwinie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak