Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szarlotka na zimno

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

galaretki cytrynowe 2 szt
jabłka 5 szt
wrzątek 3 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Szarlotka na zimno

Obie galaretki rozpuścic w 3 szklankach wrzątku. Do gorących , rozmieszanych galaretek dodać starte na tarce jarzynowej jablka, wymieszać. Gdy masa galaretkowo- jabłkowa zacznie gęstnieć, należy wylać ją na zimny biszkopt. Wstawić do lodowki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 03.01.2011 09:09
Uwielbiam
Anita21 04.11.2010 12:24
apetycznie wygląda
Jolanta40 04.11.2010 09:46
na szarlotkę zawsze jestem na tak
iknkirke 02.10.2010 16:21
muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak