Canneloni z mięsem i sosem pomidorowym

Canneloni z mięsem i sosem pomidorowym

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • canelloni

    10 sztuk
  • mięso mielone

    0,5 kg
  • pomidory

    50 dag
  • masło

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mięso usmażyć na patelni, dodać sól, pieprz, czosnek na koniec posiekane pomidory. Canelloni obgotować we wrzątku. Odcedzić. Napełnić każdą rurkę farszem i ułożyć w naczyniu żaroodpornym, polać przecierem pomidorowym i posypać serem, zapiec.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bogumiła3

16.09.2010 23:15
super

kasiurek

30.06.2010 17:41
Pyszne i proste. super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat