Przepis i sposób przygotowania na: Mufiny kolorowe
Dodać:
do I - kisiel cytrynowy
do II - kakao
do III - kisiel wiśniowy
do IV - mak
Napełniać małymi porcjami ciasta foremki do mufinek do 2/3 wysokości kolejno warstwami.Piec 30 min w 160 st.
margaryna | 1 kost |
jajko | 6 szt |
olej | 0,5 szkl |
mąka | 2 szkl |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier | 1,5 szkl |
cukier waniliowy | 1 szt |
mak suchy | 2 łyżki |
kakao | 2 łyżki |
kisiel wiśniowy | 1 bez cukru |
kisiel cytrynowy | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: