Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kawałki rybne w panierce kukurydzianej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 200 g
płatki kukurydziane
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Kawałki rybne w panierce kukurydzianej

Filety skrapiamy sokiem z cytryny, przyprawiamy przyprawą Prymat i kroimy na małe kawałeczki. Płatki kukurydziane tłuczemy częściowo na proszek (mniej więcej połowa płatków powinna być sproszkowana). Rybę maczamy w jajku następnie w płatkach kukurydzianych i smażymy na głębokim tłuszczu. Doskonale smakuje z grillowanymi warzywami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lidzia 03.03.2014 15:38
Pyszne, chrupiące i soczyste.
Justyna28 06.07.2012 17:05
apetycznie wyglądają:)
#DELETED#Małgorzata711527256155
#DELETED#Małgorzata711527256155 13.05.2012 16:30
dobre
edyta44 30.03.2012 11:51
smaczne
Grażyna13 16.03.2012 08:44
Świetny pomysł :)
Marlena/Kinia 09.01.2012 10:18
płatki kukurydziane i rybka? no no niezły pomysł. Gratulacje!:)
BernadettaP 08.01.2012 21:07
Super, bardzo lubię panierkę z płatów kukurydzianych :)
kuklik 15.11.2011 10:29
pyszne
Mati13 04.10.2011 19:45
smaczne
RenataZ-et 09.09.2011 19:37
uwielbiam taką chrupiącą rybkę :)
marta1371 21.08.2011 23:57
Super
Seba 21.06.2011 22:57
super
kanu83 03.04.2011 22:17
rewelacja
edyta44 14.03.2011 08:57
pycha
Iwona51
Iwona51 11.03.2011 09:09
ale kolorowo i apetycznie
ben-ka 23.01.2011 10:39
A w płatkach to nie smażyłam jeszcze rybki:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak