Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makakigi

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mak 1 kg
miód 500 ml
migdały
orzechy

Przepis i sposób przygotowania na: Makakigi

Migdały, orzechy grubo posiekać, Miód zagotować jak się przyrumieni dodać mak migdały i orzechy. Mieszać i smażyć przez chwilkę. wyłożyć na folii aluminiowej i przykryć drugim arkuszem i rozwałkować. Zdjąć folie gdy mak ostygnie zgnieść i ponownie rozwałkować. pokroić na kawałki zanim ostygnie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 28.09.2010 18:16
mniam:)
aginaa 28.09.2010 18:16
musi to byc pyszne
aginaa 28.09.2010 18:16
fajna nazwa
alicjaja 25.09.2010 12:19
;))
alicjaja 25.09.2010 12:19
;))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak