Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś z kurczaka z fasolką szparagową i smietaną

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 150 gram
pierś z kurczaka 250 gram
Kurczak panier do drobiu Prymat
sól
śmietana 12% 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: pierś z kurczaka z fasolką szparagową i smietaną

fasolkę ugotować pierś obtoczyć w panierce przyprawić najpierw smażymy pierś jak juz prawie dojdzie do siebie dodajemy ugotowana fasolkę szparagowa razem podsmażamy można dodać na koniec śmietanę 12% 200 gram wymieszać i gotowe

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 09.12.2011 09:26
samo zdrwoie
Anna133 22.07.2011 06:50
fajne ;)
Gonia555 05.05.2011 21:20
smaczne
cukiereczek 18.03.2011 12:13
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak