Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

przecier pomidorowy na zime

3.0
(20)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory bez skóry

Przepis i sposób przygotowania na: przecier pomidorowy na zime

Pomidory bez skóry gotujemy w garnku, gdy nam sie rozgotuja calkowicie to wkladamy je do sloikow. Sloiki gotujemy jeszcze w garnku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edyta44 15.08.2011 12:00
dobre
Joanna108
Joanna108 06.12.2010 08:05
Proste i smaczne. Ja robię takie pomidorki z dodatkiem ziół i wychodzi taka włoska baza do zup lub makaronów.
Smakosz6 13.10.2010 11:06
super
aginaa 25.09.2010 19:15
super do pomidorowki i spaghetti

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak