Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa orzechowa do ciasta

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

10 DAG MARGARYNY
10 dag cukru
2 łyż. miodu
30 dag orzechów

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa orzechowa do ciasta

Orzechy drobno siekamy. Margarynę rozpuszczamy. Dodajemy do niej cukier i miód. Mieszamy i łączymy z orzechami. Masę rozkładamy np. na kruchym cieście lub cieście miodowym, przed upieczeniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 15.10.2010 20:06
Przydatny przepis.
Justyna223 24.09.2010 16:07
ciekawy dodatek do ciasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak