Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bigos z porow i kielbasy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

olej 1/3 szkl.
por 3 szt.
kiełbasa cienka 1/2 kg
puszka fasolki szparagowej 1 szt.
ketchup 2 lyz
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: bigos z porow i kielbasy

biala czesc pory kroimy w plasterki,kielbase kroimy w pol plasterki .fasolke odsaczamy. w garnku rozgrzewamy olej i wrzucamy pori dusimy do miekkosci .wrzucamy kielbase,mi3szamy i na koncu dodajemy fasolkei ketchup.doprawiamy sola i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁY 31.07.2011 15:51
bardzo dobre
MAŁY 31.07.2011 15:51
bardzo dobre
MAŁY 09.02.2011 12:58
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak