Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotleciki ziemniaczano-tuńczykowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ugotowane ziemniaki 600 g
tuńczyk 1 puszka
jajko 3 szt
natka
sól, pieprz
majonez 2 łyżki
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki ziemniaczano-tuńczykowe

Wszystkie składniki starannie wymieszać na gładką masę.

Formować kotleciki. Smażyć na minimalnej ilości oliwy z oliwek do momentu kiedy wierzch będzie złoty a środek kotlecików gorący.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 11.05.2014 17:15
dobra alternatywa dla piątkowej ryby
Wacław 11.05.2014 12:38
fajne jedzonko
jasiek 07.05.2014 16:53
ciekawy piątkowy obiad
dorota20w 07.10.2011 19:02
dziekuję
Smakosz6 05.10.2011 09:08
mniam
Jolanta40 04.11.2010 09:40
świetny pomysł na rybę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak