Kisiel jabłkowo-dyniowy

Kisiel jabłkowo-dyniowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

  • dynia

  • cukier

  • cukier waniliowy

  • mąka ziemniaczsna

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Wodę zagotować, dodać do niej cukier waniliowy i cukier biały do smaku.

Dynię i jabłka zetrzeć na tarce i wrzucić do wrzątku.

Chwilkę podgotować i zestawić z ognia.

Zaprawić mąką ziemniaczaną rozpuszczona w wodzie.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

foczka-ks

27.05.2015 10:54
kisiel, smaczna i szybka przekąska

cukiereczek

10.05.2014 14:24
na pewno pyszne

dorota20w

14.09.2012 15:16
dziękuję

Jolanta40

04.11.2010 09:38
fajna alternatywa dla sklepowych produktów

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat