Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kisiel jabłkowo-dyniowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłka
dynia
cukier
cukier waniliowy
mąka ziemniaczsna

Przepis i sposób przygotowania na: Kisiel jabłkowo-dyniowy

Wodę zagotować, dodać do niej cukier waniliowy i cukier biały do smaku.

Dynię i jabłka zetrzeć na tarce i wrzucić do wrzątku.

Chwilkę podgotować i zestawić z ognia.

Zaprawić mąką ziemniaczaną rozpuszczona w wodzie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

foczka-ks 27.05.2015 10:54
kisiel, smaczna i szybka przekąska
cukiereczek 10.05.2014 14:24
na pewno pyszne
dorota20w 14.09.2012 15:16
dziękuję
Jolanta40 04.11.2010 09:38
fajna alternatywa dla sklepowych produktów

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak