Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

podudzia z kurczaka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podudzia z kurczaka 6 szt
miód 1/3 szklanki
czosnek 2 ząbki
sos sojowy 3 łyżki
olej roślinny 2 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 1 łyzka
rodzynki 1 łyżka
sól do smaku
tymianek 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: podudzia z kurczaka

Miód , olej, sos sojowy, wyciśnięty czosnek, musztardę wymieszać dodać rodzynki. Kurczaka ułożyć w żaroodpornym naczyniu, zalać sosem i piec około 40 do 45 minut w temperaturze 180 o C
smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 25.07.2011 11:19
mniam mniam..
Teresa19 01.05.2011 09:45
Wyglądają pięknie,mniam.
Izabela28 21.02.2011 16:55
Pyszne, że aż ślinka leci:)
kate.500 19.02.2011 17:56
Pysznie się zapowiada...
Małgorzata106 17.02.2011 09:42
super
magical66 07.02.2011 19:16
apetycznie wygląda;mniam
Tomasz17 06.02.2011 18:01
Jeśli smakuje tak jak wygląda to super :)
m1monika 29.01.2011 14:29
wyglądają bardzo apetycznie :)))
Magda60 23.12.2010 15:21
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak