Składniki:
mała podwójna pierś z kurczaka. | |
cukinia | |
cebula biała | |
por (biała część) | |
parmezan starty | |
oregano | |
śmietana 18-procentowa | |
musztarda ziarnista | 1łyzka |
3 łyżki majonezu | |
yżka oliwy z oliwek | |
jogurt naturalny | 1 małw opakowanie |
mała podwójna pierś z kurczaka. | |
cukinia | |
cebula biała | |
por (biała część) | |
parmezan starty | |
oregano | |
śmietana 18-procentowa | |
musztarda ziarnista | 1łyzka |
3 łyżki majonezu | |
yżka oliwy z oliwek | |
jogurt naturalny | 1 małw opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: