Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z pastą szczypiorkową i rzodkiewką

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6
jogurt naturalny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z pastą szczypiorkową i rzodkiewką

Jajka gotujemy na twardo, nastepnie studzimy, obieramy ze skorupki, przekrajamy na połowe jajka i układamy na półmisku na liściu salaty.
Rodkiewkę kroimy w kostkę, małą cebulke i szczypiorek siekamy w kostkę. Mieszamy kilka łyżek majonezu z jogurtem naturalnym , wrzucamy posiekane warzywa, solimy, dodajemy pieprz. na każdą połówkę jajka kładziemy sążnistą łyżkę pasty i podajemy na stół.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 06.10.2011 16:25
dobre na kanapki
marta639 17.09.2010 21:10
Polecam
Agnieszka172 30.08.2010 20:44
pyszności, tak lubię:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak