Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z selera z rodzynkam i jablkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler korzeniowy 1
jabłko 1
rodzynki garsz
orzechy włoskie
majonez tradycyjny 2łyzki
sól, cukier, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z selera z rodzynkam i jablkami

seler i jabłko obrać ze skórki, umyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach, skropić sokiem z cytryny Jogurt połączyć z majonezem i przyprawami polać sałatkę i wymieszaćPrzyrządzić przed podaniem gdyż seler i jablko szybko ciemnieje

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota71 30.09.2010 10:14
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak