Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

marczello

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt 1 sztuka
mleko 0,5 szklanki
masło 2 kostki
żółtko jajek 3 sztuki
cukier 1 szklanka
baton 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: marczello

batony połamać i zalać mlekiem mieszać do roztopienia masło utrzeć z cukrem i żółtkami na jednolitą masę na koniec dodać roztopione pawełki dobrze wymieszać i wyłożyć na biszkopt

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 04.08.2011 10:57
Pomysłowy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak