Panierowany oscypek

Panierowany oscypek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oscypek

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oscypek o średnicy około 5 centymetrow, nie te male tradycyjne - kroimy w plastry o grubości około 1/2 centymetra. Nastepnie panierujemy w jajku i bułce tartej i wrzucamy na rozgrzaną patelnię. Obsmażamy jak kotlecik z obu stron i zjadamy najlepiej z salatka z pomidorów.

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

mariusz14

28.03.2012 22:24
ciekawe

Emilia21

09.02.2012 15:42
mmmm

Emilia21

09.02.2012 15:42
mmmm

rakow2

04.10.2011 16:09
oscypków nie jadam

iwa643

04.12.2010 08:13
pycha

marta639

17.09.2010 21:10
Dobry

IlonaAlbertos

01.06.2010 19:59
Bardzo fajny przepis. Uwielbiam oscypki, fajnie, że można użyć je także do tak smacznego i prostego dania.

remprzem

31.05.2010 07:23
ach i z żurawiną jak najbardziej. Ten ser mozna od razu rzucić na patelnie bez panierki i smażyć

remprzem

31.05.2010 07:22
z oscypka ser nie powinien wypłynąć jest bardzo twardy. a gruba panierka moze zniszczyć delikatny smak

Iwusia

30.05.2010 21:42
pychotka :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat