Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowany oscypek

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oscypek 2

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowany oscypek

Oscypek o średnicy około 5 centymetrow, nie te male tradycyjne - kroimy w plastry o grubości około 1/2 centymetra. Nastepnie panierujemy w jajku i bułce tartej i wrzucamy na rozgrzaną patelnię. Obsmażamy jak kotlecik z obu stron i zjadamy najlepiej z salatka z pomidorów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mariusz14 28.03.2012 22:24
ciekawe
Emilia21 09.02.2012 15:42
mmmm
Emilia21 09.02.2012 15:42
mmmm
rakow2
rakow2 04.10.2011 16:09
oscypków nie jadam
iwa643 04.12.2010 08:13
pycha
marta639 17.09.2010 21:10
Dobry
IlonaAlbertos 01.06.2010 19:59
Bardzo fajny przepis. Uwielbiam oscypki, fajnie, że można użyć je także do tak smacznego i prostego dania.
remprzem 31.05.2010 07:23
ach i z żurawiną jak najbardziej. Ten ser mozna od razu rzucić na patelnie bez panierki i smażyć
remprzem 31.05.2010 07:22
z oscypka ser nie powinien wypłynąć jest bardzo twardy. a gruba panierka moze zniszczyć delikatny smak
Iwusia 30.05.2010 21:42
pychotka :)
banditka 27.05.2010 22:18
Nie probowalam z zurawiną ale brzmi zachęcająco :)
SmacznaPyza 27.05.2010 15:36
dobrze jest panierowanie powtórzyć żeby warstwa była grubsza i ser nie wypłynął - ja najbardziej lubię z konfiturą żurawinową

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak