Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowe \"Tombaliki\"

2.0
(10)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kurze łapki
korpus i udka
marchewka ugotowana
jajko ugotowane na twardo
sól
pieprz
groszek konserwowy

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe \"Tombaliki\"

Z mięsa i warzyw (prócz groszku :)) Przez kilka godzin na małym ogniu gotować wywar. Następnie kości obrać z mięsa i rozdrobnić. Do małych miseczek lub np. filiżanek, nakładać produkty, marchew i jajka pokroić w talarki, wszystko zalać i zostawić do zastygnięcia. Podawać z sokiem z cytryny lub odrobiną octu..

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alicjaja 25.09.2010 12:50
dziękuję!
alicjaja 25.09.2010 12:50
dziękuję!
aginaa 24.09.2010 14:51
mniam:)
aginaa 24.09.2010 14:51
mniam:)
aginaa 24.09.2010 14:51
mniam:)
alicjaja 23.09.2010 21:35
Dziś jadłam!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak