Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczone żeberka

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żeberka 1 kg
oliwa 3 łyżki
sos sojowy 2 łyżki
Sól czosnkowa jodowana Prymat do smaku
papryka do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone żeberka

Żeberka umyć ,osuszyć ręcznikiem i pokroić na małe porcje.Składniki marynaty wymieszać,posmarować nią żeberka i wstawić na noc do lodówki.
Następnego dnia włożyć do naczynia żaroodpornego i upiec.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 24.02.2014 18:22
nie pamiętam już kiedy je jadłam
Motorek 10.08.2013 04:14
Bardzo dobre
MagdaXXX 21.01.2013 16:30
ekstra
Renataj 04.02.2012 23:31
Nie przepadam za żeberkami ale w takim wydaniu chętnie spróbuję.
kuklik 26.01.2012 13:28
mniamniiusie
IlonaAlbertos 04.11.2011 00:10
Mój mąż je uwielbia. Takie danie typowe dla facetów :)
anemon 13.10.2011 08:55
Lubię dania przygotowywane w piekarniku.
Mysiunia 16.08.2011 20:35
pyszniutkie:)
Justa32 28.07.2011 14:38
pyszne
Ewa111 06.05.2011 14:16
pyszne takie żeberka ,
misia53 01.03.2011 17:46
Pieczone żeberka pysznie wyglądają , gdy na stół postawię to w moment znikają...
IZABELA29 01.10.2010 18:33
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak