Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Meksykańskie burgery

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mieso wieprzowe do hamburgerów 4
4 bulki do hamburgerów
300gsera zółtego
3papryczki chilli

Przepis i sposób przygotowania na: Meksykańskie burgery

Mieso podsmazyc na patelni(najlepiej uzyc takie surowe w wielkich supermarketach sie z nim spotkalam). Ulozyc na blaszce i posypac serem. Papryszki pokroić w kostke i rowniez posypac nimi mieso. Wlozyc do piekarnika. Trzymac do mometu az roztopi sie ser. Bulki rowniez podgrzac w piekarniku. Papryczki calkiem zmieniaja smak burgerow ja je uwielbiam..

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak