Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka po bretońsku

4.0
(24)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka \"Jaś\" 700 g
boczek 200 g
cebula biała 2
koncentrat pomidorowy
Majeranek suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka po bretońsku

Fasolke moczymy całą noc, gotujemy w osolonej wodzie, az bedzie miekka. Boczek smazymy na patelni, dodajemy fasolke, koncentrat pomidorowy i posypujemy majerankiemi odrobina pieprzu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 22.08.2011 09:13
mniam
Smakuj 21.07.2011 11:24
pycha .
justyna54 17.04.2011 09:46
ój mąż ją uwielbia
Joanna108
Joanna108 13.04.2011 21:06
bardzo fajnie wygląda :)
Joanna108
Joanna108 13.04.2011 21:05
bardzo fajnie wygląda :)
annamariakowalczyk3 01.10.2010 06:55
super.
alicjaja 25.09.2010 12:48
pysnie
alicjaja 25.09.2010 12:48
pysnie
aginaa 23.09.2010 21:51
prosze bardzo:)
GreenFox 23.09.2010 14:16
plusik i licze na rewanzyk

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak