Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekane bułki z pieczarkami i serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułki 3
pieczarek 0,5 kg
cebula 1
plastry sera 3
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane bułki z pieczarkami i serem

Pieczarki obieramy, kroimy i smażymy z pokrojoną drobną cebulą. Doprawiamy do smaku
. Bułeczki przecinamy tak, aby w środku powstał otwór. Nakładamy w niego farsz z pieczarek, a na koniec wkładamy plaster sera próbując jakby zatkać powstały otwór. Bułeczki wkładamy na chwilę do piekarnika.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika168 10.10.2010 17:50
smaczne i proste
zeppos 29.09.2010 13:07
Smaczne lubie je
kotlet 26.09.2010 11:46
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak