Surówka z kapusty pekińskiej z rodzynkami

Surówka z kapusty pekińskiej z rodzynkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusty pekińskiej

    70 dag
  • brzoskwiń w syropie

    1 puszka
  • rodzynki

    7 g
  • przyprawa curry

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • pieprz czamy mielony Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę drobno poszatkuj. Brzoskwinie osącz z syropu i pokrój na małe kawałki. Rodzynki umyj, zalej gorącą woda, aby zmiękły, a następnie odcedź. Wszystkie składniki starannie wymieszaj. W osobnej miseczce połącz śmietanę z majonezem i przyprawami. Surówkę polej sosem i wstaw na 1 godzinę do lodówki. Przed podaniem ponownie wymieszaj. Smacznego !!!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Zoso

07.07.2012 22:35
smaczny dodatek

rakow2

16.09.2011 17:08
o jej lubię ale bez rodzynków

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat