Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z rodzynkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusty pekińskiej 70 dag
brzoskwiń w syropie 1 puszka
rodzynki 7 g
Przyprawa curry orientalna Prymat do smaku
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z rodzynkami

Kapustę drobno poszatkuj. Brzoskwinie osącz z syropu i pokrój na małe kawałki. Rodzynki umyj, zalej gorącą woda, aby zmiękły, a następnie odcedź. Wszystkie składniki starannie wymieszaj. W osobnej miseczce połącz śmietanę z majonezem i przyprawami. Surówkę polej sosem i wstaw na 1 godzinę do lodówki. Przed podaniem ponownie wymieszaj. Smacznego !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 07.07.2012 22:35
smaczny dodatek
rakow2
rakow2 16.09.2011 17:08
o jej lubię ale bez rodzynków

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak