Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby marynowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby
ocet
woda
ziele angielskie

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby marynowane

Gotujemy grzyby koło 20 minut. osobno przygotowujemy zalewę ocet woda i przyprawiamy. Grzyby wkładamy do słoika i zalewamy wrzątkiem zalewy. Zawekowane słoiczki gotujemy jeszcze przez 10 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gonia555 13.12.2010 17:25
Właśnie
SmacznaPyza 20.10.2010 16:16
to ma być przepis?! rozumiem, że trudno podać dokładnie wagę grzybów, ale proporcje zalewy to rzecz bardzo ważna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak