Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cebulki pasteryzowane

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebulki 1 kg
ocet 1/5 szklanki
woda 2 szklanki
sól 5-10 dag
pieprz ziarnisty kilka ziaren
ziele angielskie kilka ziaren
Liść laurowy suszony Prymat 2-3 listki

Przepis i sposób przygotowania na: cebulki pasteryzowane

Umyte cebulki wrzucić do osolonego wrzątku, zagotować odcedzić i obrać z łusek. Wsypać do słoików. Przygotować zalewę z wody, octu i przypraw i wlać do słoików. Pasteryzować 15-20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alicjaja 25.09.2010 12:46
I sama też
alicjaja 25.09.2010 12:46
I sama też
alicjaja 23.09.2010 21:24
Do sałatek super!
aginaa 23.09.2010 09:13
super, uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak