Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba po kaszubsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sok z cytryny
sól
pieprz
boczek wędzony 20 dag
karaś 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po kaszubsku

Rybę oczyścić, natrzeć solą, pieprzem, skropić sokiem z cytryny. Odstawić do lodówki na ok. 3 godz. Po tym czasie, obłożyć ją plastrami boczku. Piec ok. 60 min. w temp. 190st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak