Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga w jarzynach

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

panga 1 kg
włoszczyzna 30 dag
cebula 1 sztuka
pomidory 6 sztuka
ser żółty 4 łyżki
masło 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat
tłuszcz

Przepis i sposób przygotowania na: Panga w jarzynach

Warzywa ścieramy na tarce, dusimy na pół miękko. Pangę, podzielić na niewielkie kawałki i wyłożyć ją na wysmarowany tłuszczem i posypany bułką tartą formę do zapiekania. Rybę obłożyć warzywami, pomidorami, posypać startym na tarce żółtym serem. Piec ok. 30 min. w temp. 180 st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak