Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żołądki drobiowe z pieczarkami.

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żołądki drobiowe 0,5 kg
pieczarki 40 dag
pomidory 3 szt.
duże cebule 2 szt.
przyprawa uniwersalna np.kucharek
pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Żołądki drobiowe z pieczarkami.

Żołądki ugotować przyprawione kucharkiem, wyjąć z wywaru, pokroić w paski. Pieczarki podsmażyć pokrojone na oleju z cebulką, dodać pomidory wcześniej sparzone i obrane ze skórki. Dodać żołądki, podlać lekko wywarem, przyprawić. Podawać z ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Robert10 01.08.2011 10:14
świetne połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak