Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filet z kurczaka z żurawiną

4.0
(25)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z kurczaka
żurawina 100 g
plasterki sera
sól
pieprz
jajko
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: filet z kurczaka z żurawiną

Na rozbity filet z kurczaka położyć plasterek sera. Wczesniej do gorącej wody na pare minut włożyć suszoną żurawinę. Po odcedzeniu żurawiny położyć na plasterku sera leżącym na filecie. Całość zawinąć w rulon można spiąć wykałaczką. Przyprawić sola, pieprzem i obtoczyć w bułce tartej. Usmażyć na patelni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 01.02.2012 19:53
csmaczna propozycja
iga2 19.12.2010 12:28
musze to wypróbować
ewelina/bunia 29.10.2010 15:24
zapowiada się smacznie
Jaheira11 16.10.2010 20:10
uwielbiam żurawinę!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak