Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta parówkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cienkich parówek 3 sztuki
jajek ugotowanych na twardo 3 sztuki
drobno posiekanego szczypiorku 3 łyżki
majonezu 1 duża łyżka
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta parówkowa

parówki obrać z osłonek i pokroić drobniutko. jajka wystudzić i pokroić w drobniutką kostkę. Dodać posiekany szczypiorek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać majonez i wymieszać. Zamiast majonezu można użyć masła i lekko utrzeć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sloneczko222 01.10.2010 21:09
Nie robiłam pasty z parówką ale widzę że najwyższy czas to zmienić:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak