Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z cebuli i jajek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

zielona cebulka 1 pęczek
jaja 5 szt
oliwa 4 łyżki
Musztarda francuska Prymat 1 łyżka
sól, cukier, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z cebuli i jajek

Jaja ugotuj na twardo, pokrój w kostkę, odłuż jedno żółtko do sosu. Cebulkę drono pokrój i wymieszaj z jajami. Odłożone żółtko rozetrzyj z musztardą i oliwą, dopraw do smaku i wymieszaj z cebulką i jajami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak