Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowana bagietka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 2
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
koperek pęczek 1/2
pasztet 25 dag
grzyby marynowane 3-5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowana bagietka

Bagietki przekroić w poprzek na pół, wydrążyć miąższ. Obrać i posiekać cebulkę, szczypior i koperek. Wymieszać z tuńczykiem i sokiem cytryny, doprawić, napełnić połówki jednej bagietki. Pasztet rozgnieść widelcem, wymieszać z posiekanymi grzybami i natką, doprawić gałką, solą i pieprzem. Napełnić połówki drugiej bagietki. Schłodzić w lodówce 1 godz. Pokroić na grube plastry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 26.01.2011 00:15
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak