Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kanie panierowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kanie dowolna ilość
jajko do panierki
bułka do panierki
mleko sól pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: kanie panierowane

Kapelusze kani umyć osuszyć pokroić na kawałki posypać solą i pieprzem jajko roztrzepać z mlekiem [2łyżki na 1 jajko] panierować w jajku i bułce smażyć na złoto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak