Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos pieczarkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 15 dag
mąka 2 łyżki
śmietana 2 łyżki
masło 1 łyżka
cebula 1 sztuka
bulion 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: sos pieczarkowy

Oczyścić pieczarki pokroić w plastry cebule pokroić w plastry razem usmażyć na maśle posolić w bulionie rozprowadzić mąkę i śmietanę polać pieczarki dusić 5-10 minut doprawić solą i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 23.06.2011 08:46
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak