Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie do gołąbków z pieczarek

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
ryż 20 dag
masło 1 łyżka
sól
pieprz
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie do gołąbków z pieczarek

Ryż gotujemy na sypko, pieczarki i cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy na masle, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak