Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewana papryka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka 1/2 kg
jaja 4 sztuki
natka pietruszki 1 łyżka
ser żółty 20 dag
sól
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewana papryka

Papryke upiec, podzielić pół, wydrążyć gniazda nasienne. Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach łączymy z jajkami, natką pietruszki, doprawiamy. Powstałym farszem nadizewamy połowki papryk. Zapiekamy w naczyniu do zapiekania, pierzch papryk przykrywamy płatkami masła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak