Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka drobiowa z cebulką

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 50 dkg
cebula biała 1 szt.
masło 2 łyżki
mleko 1 szkl.
Kucharek 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka drobiowa z cebulką

Wątróbkę oczyścić i namoczyć w mleku na godzinę. Odcedzić.Masło rozgrzać na patelni, wkroić cebulkę i podsmażyć. Włożyć wątróbkę i smażyć aż woda wyparuje. Przed podaniem doprawić Kucharkiem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 24.07.2013 09:33
pyszna i delikatna
Jolanta40 23.09.2010 07:51
moja córka lubi wątróbkę, jest bardzo zdrowa
Margo1 22.09.2010 16:36
Jedno z moich ulubionych dań

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak