Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śledize solone 2 szt
prawdziwki 10 szt
olej 4 łyżki
cytryna 0,5 szt
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie z grzybami

Śledzie wymoczyć (10-12 h), obrać ze skóry, usunąć ości. Gotowe filety ułożyć na pólmisku. Wymoczone grzyby drobno posiekać, przesmażyć z cebulą na rozgrzanym oleju i posolić. Obłożyć śledzie grzybami, udekorować plasterkami cytryny i natką pietruszki

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 01.01.2015 21:26
ciekawy pomysł
rakow2
rakow2 13.09.2011 15:32
nie lubię śledzi
gacopierz23 24.11.2010 18:50
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak