Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Salatka szwedzka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sałata
serek homogenizowany
śmietana
rzodkiewka
Szczypiorek cienki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Salatka szwedzka

Sałate umyc, odwirowac z wody, poczastkowac palcami. Rzodkiew umyc, odciac ogonki, zetrzec na grubych oczakach tarki. Szczypior umyc, wysuszyc i drobno posiekac. Smietane, serek homogenizowany dokladnie wymieszac dodac sałate, rzodkiew wraz ze szczyiorem, doprawic sola.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 06.10.2011 12:45
już robiłam ją kilka razy
Goya 05.07.2011 08:44
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak