Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z konserwowych ogórków

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ogórki konserwowe 10 dag
Musztarda sarepska Prymat 3 łyżki
majonez tradycyjny 3 łyżki
ketchup 3 łyżki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z konserwowych ogórków

Konserwowe ogórki pokroić w kostkę, odcisnąć z soku i przełożyć do miski. Następnie dodać musztardę, majonez i ketchup. Przyprawić do smaku solą morską i pieprzem. Razem dokładnie wymieszać i włożyć do lodówki na około 60 minut.

Podawać do grillowanych potraw.

Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak