Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka po bretońsku ( wersja weget.)

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola Jaś
koncentrat pomidorowy
kabaczek
cukinia
bakłażan
cebula biała
olej
sól
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku ( wersja weget.)

Fasolę zalać wodą na całą noc. Zalać ponownie woda i ugotować. Cebule pokroić i podsmasyż na oleju. Warzywa pokroić na małe kawałeczki i dodajemy do cebuli - dusimy koło 10 minut. Dodajemy koncentrat pomidorowy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madagaskar 08.03.2011 14:09
super
eli82 28.12.2010 11:03
ciekawy przepis
Gonia555 17.12.2010 19:48
Uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak