Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

podgrzybki duszone

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

podgrzybki 50 dkg
cebula 2 szt
masło 6 łyż
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: podgrzybki duszone

podgrzybki kroimy i podsmażamy na patelni razem z cebulką i masłem az zmiękną i odparuje woda. Doprawiamy do smaku

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 05.03.2013 09:53
mniam mniam...
dorotka0000025 07.09.2012 14:45
fajne danie
jasiek 14.09.2011 17:42
świetne grzybki
agnieszka214 12.04.2011 14:06
pyszne polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak