Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kanie w panierce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kanie 6 szt
masło 15 dkg
só, pieprz
jajko 1 szt
mąka 3 łyz

Przepis i sposób przygotowania na: kanie w panierce

kanei czyścimy i panierujemy z rozkłóconym jajku i mące i smazymy z przyprawami do miękkości na maśle. Wspaniały dodatek do obiadu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 28.07.2012 18:30
smaczne robię podobnie zamiast w mące obtaczam w tartej bułce

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak