Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki faszerowane-czosnkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czosnek
Bułka tarta klasyczna Prymat
ser feta
pieczarki 8 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki faszerowane-czosnkowe

Od pieczarek odkroić nóżki, zmiksować je z czosnkiem, fetą, przyprawami. Gdy składniki połączą się w jednolitą masę, nałożyć tak przygotowany farsz do każdego kapelusza pieczarkowego, nasmarowanego uprzednio oliwą.
Tak przygotowane kapelusze ułożyć na blasze farszem do góry, wstawić do rozgrzanego piekarnika i podpiec kilka minut. Podawać na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolina92 20.12.2010 17:50
strasznie ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak