Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kokosowe piersi drobiowe z grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

piersi drobiowe 2 sztuki
wiórki kokosowe
ketchup 2 łyżki
olej 2 łyżki
miód 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Kokosowe piersi drobiowe z grilla

Filety drobiowe myjemy, suszymy, nacieramy solą, pieprzem ziołowym i czarnym.
Ketchup mieszamy z oliwą, miodem, odrobiną soku cytrynowego. Nacieramy taką mieszanką filety, a następnie pieczemy je na grillu. Po upieczeniu obtaczamy w wiórkach kokosowych. Podajemy na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak