Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotelty mielone

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone wołowe 1/2 kg
Bułka tarta klasyczna Prymat
cebula 1
jajko 1
przyprawa uniwersalna Kucharek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kotelty mielone

cebule drobno pokroić i wraz z jajkiem rzucić do mięsa mielonego. Dodajemy do tego bułeczki tartej tak aby mięso się nie przyklejało do podczas formowania. Przyprawiamy według uznania. Podajemy z ziemniaczkami lub ryżem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak