Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiejska jajeczniczka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 5 sztuk
boczek 20 dkg
cebula 3 sztuki
pieczarki 30 dkg
szczypiorek
śmietana 2 łyżki
sól
pieczywo

Przepis i sposób przygotowania na: Wiejska jajeczniczka

Boczek wrzucamy na patelnie bez masełka, chwilę później wrzucamy cebulkę grubo pokrojono, następnie pieczarki pokrojone i mieszamy koło 7 minut na małym ogniu. Gdy wszystko nabierze kolorów i zapachów wrzucamy dopiero jajka , śmietanę i szczypiorek. przyprawiamy według uznania. Podajemy z pieczywkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Misiakova 15.06.2012 09:59
pychotka
gosia561 08.06.2011 09:58
porządne śniadanie
Gonia555 22.12.2010 17:24
Przepyszna
berys18 17.11.2010 07:36
super przepis, nie znałam takiego
Magdalena/26Mooi 15.11.2010 13:55
ciekawy przepis z tą śmietaną;)
MAŁGORZATA108 22.09.2010 09:37
Apetyczne, nie ma co!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak